Aanmelden als schilder

scroll down

Ben jij een een schilder die kwalititatief werk levert en wil je partner worden van Paint Zervices? Meld je dan snel aan en ontvang binnenkort als de eerste schilderklus in jouw regio!

buitenschilderwerk

Hoe werkt het

Als partner van Paint Zervices krijg je reeds geaccepteerde offertes binnen jouw regio toegewezen. Na een controlle van de offerte bij de klant thuis zorgen wij voor de verf en kan jij aan de slag met schilderen. Daarnaast regelen wij de betalingen met de consument en leveranciers en krijg jij van ons een nette vergoeding voor jouw werkzaamheden.

binnenschilderwerk

Direct aanmelden

Wanneer je jezelf aanmeldt als partner zullen wij contact met je opnemen. Dit doe je door het webformulier in te vullen. We komen graag bij je langs voor een korte training over ons programma en tevens stemmen we zaken als werkregio en je beschikbaarheid af. Hierna ben je klaar om je eerste klus te schilderen.

Veelgestelde vragen

 • Hoe is mijn offerte opgebouwd?
  Ons unieke offertesysteem biedt een totaalpakket, uitgaande van te schilderen elementen en een verfsysteem in plaats van manuren. Zaken als vertragingen, administratieve onjuistheden, herstel- of garantiewerk enzovoorts zijn niet van invloed op uw vooraf vastgestelde prijs.
 • Ik weet niet zeker of ik het schilderwerk goed heb opgegeven en mijn offerte correct is, wat nu?
  De eerste offerte die u heeft ontvangen is automatisch opgesteld op basis van de door u ingevulde gegevens. Indien u akkoord gaat neemt een schildersbedrijf contact met u op om een schouw in te plannen; een technische inspectie van de staat van uw schilderwerk, ter controle en eventuele aanpassing of aanvulling op de door u ingevulde gegevens. Als er aanpassingen aan uw offerte nodig zijn, ontvangt u een nieuw aanbod dat u wel of niet kunt accepteren.
 • Hoe kan het dat mijn nieuwe offerte na de schouw zoveel duurder is?
  De offerte kan na de schouw duurder uitvallen als blijkt dat de te schilderen elementen niet correct of volledig zijn opgegeven, als er een zwaarder verfsysteem, speciaal steigerwerk of een hoogwerker nodig is of als er ander meerwerk is geconstateerd, zoals deelvervangingen die nodig zijn door houtrot. De nieuwe offerte is een nieuw aanbod waarop u akkoord dient te geven voordat wij overgaan tot uitvoering van het schilderwerk.
 • Tot wanneer kan ik gebruikmaken van bedenktijd en de offerte annuleren?
  Als u de eerste offerte accepteert treedt er een bedenktijd van 14 kalenderdagen in werking, ongeacht de datum van de schouw. Indien de schouw niet leidt tot wijzigingen, kunt u uw offerte annuleren binnen de bedenktijd en volgens artikel 4 van de algemene voorwaarden.