Over ons

Paint Zervices is een platform die de consument verbindt aan de schilder en beide kanten ondersteunt om een zorgeloze klus uit te voeren. We maken gebruik van technologie en topkwaliteit verf om mensen te bieden wat ze willen, wanneer ze willen, om ze het beste resultaat te leveren!

buitenschilderwerk

Ons verhaal

De stichters kwamen er in 2014 achter dat de consument niet simpelweg en voor een goede prijs het schilderwerk kon laten uitvoeren. Wat begonnen is als een applicatie om een offerte aan te vragen, heeft zich ontwikkeld tot een platform dat de consument met 1 druk op de knop met de beste verf, garantie en service tot prachtig schilderwerk te komen.

binnenschilderwerk

Ons team

Wij zijn een groep gedreven professionals met de passie om de consument te helpen met het zoeken naar de juiste schilderklus. Daarbij begeleiden we allebei de consument en de schilder om de juiste producten te kiezen en om het volgens verwachting te leveren. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

schilder

Onze partners

Op basis van prijs en kwaliteit hebben wij gekozen voor verfleverancier Sikkens. Sikkens is een internationaal erkend merk dat hoogwaardig en duurzaam kwaliteit levert aan professionele schilders.

logo sikkens logo boels logo akzo nobel

Wil je weten wat het kost om je huis te laten schilderen?